Etapa a III-a a Concursului National Euclid ( an scolar 2011-2012 ) se va desfasura in 5 Mai ! Ultima Etapa, etapa finala este programata pentru 9 iunie ( 2012 ).

Lista finala a elevilor participanti la etapa a III -a o gasiti in " euclid etapa 3 .xls "

Inscrierile pentru Etapa a III-a se vor face in prima saptamana de scoala de dupa Vacanta de Paste ! (data anunt :30 Martie )

Ora de incepere a concursului ( pentru Etapa a III-a ) este 9:00 !

Accesul elevilor in sali se face incepand cu ora 8:30 !

Va rugam sa verificati lista cu elevii inscrisi si sa ne semnalati eventtualele omisiuni, erori ! Va asteptam la concurs !

(3.05.2012ora 8:54)

Durata testului este dupa cum urmeaza:1h 30 min pentru elevii de clasa I, 2h pentru elevii de clasele II, III si IV, 2h,30 min pentru elevii de gimnaziu V-VIII si 3h pentru elevii de liceu IX-XII. Totodata, facem precizarea ca dupa caz, puteti extinde acest interval, in special la clasele mici a.i. sa-si finalizeze evaluarea fiecare candidat. Termenul extra nu va fi insa mai mare de ½ h.Poze concurenti exceptionali
Concurentii exceptionali, cu un punctaj obtinut de cel putin 95 de puncte, sunt rugati sa ne trimita o poza reprezentativa la adresa concurseuclid@gmail.com pentru a o afisa pe site si pe pagina concursului de pe Facebook. Nu uitati sa specificati numele, prenumele, scoala, clasa, punctajul obtinut si etapa.Pentru cei interesati mai sunt 11 culegeri " Sa invatam Matematica prin Concursul National Euclid ( clasele V-VI si VII-VIII ). Daca la Festivitatea de Premiere ( pentru rezultatele de la etapa a II-a ) nu veti prima una ca si premiu,( in limita numarului de culegeri ce va fi disponibil la data respectiva), va veti putea cumpara una .

4.Burse de performanta

In conformitate cu Hotararea Guvernului nr 536/2011, in temeiul art 82 alin 3 din Legea educatiei nationale nr 1/2011, publicata in Monitorul Oficial nr 768/ 1.XI.2011, incepand cu anul scolar 2011-2012 se vor acorda

BURSE DE PERFORMANTA acelor elevi care obtin locurile I, II sau III la etapa finala a Concursului National Euclid, din anul scolar anterior. Cuantumul bursei este stabilit de Consiliul Local ( Judetean), iar bursele se vor acorda prin scoala. ( sursa :http://www.concurs-euclid.ro/)