Bine ati venit pe site-ul Centrului de Evaluare al Concursului Euclid de la Liceul Teoretic "Gheorghe Sincai" din Cluj-Napoca !
1)Invitatie pentru Concurs online Mate Moodle clasele IV -XII :

https://edu.moodle.ro/
2) Proiect " Evaluează-te Online" aici:
http://itla.taraluiandrei.ro/idei-din-tla
Pot vota doar cei care au cont pe site. Fiecare vot contează, mulţumesc pentru fiecare vot!
Stefan Poka

La Cluj-Napoca nu se organizeaza concursul Euclid !

http://www.concurs-euclid.ro/matematica/centre_evaluare/1

Festivitatea de Premiere pentru Etapa a III-a va avea loc Luni 16 Iunie 2014, ora 15 - la L.T. "Gheorghe Sincai" in sala 36 ( Etaj I ) pentru ciclul primar si in sala 34 ( Etaj I ) pentru ciclurile gimnazial si liceal .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Etapa finala 2014 pentru CJ100-Cluj si CJ101-Gherla : 14 Iunie 2014

Locul de desfasurare: Liceul Teoretic "Gheorghe Sincai" - Cluj Napoca

Intrarea in sali :8:30

Concursul incepe la ora 9:00

Salile de desfasurare a concursului sunt: 53 -Cladirea din curte, 33 - Etaj I - Cladirea principala pentru clasele I - V

34 - Etaj I - Cladirea pricipala pentru clasele VI - VIII.


Repartizarea in sali va fi postata pe acest site si la avizierul L.T "Gheorghe Sincai" in dimineata zilei de 14 Iunie - 2014.


Urmariti afisarea rezultatelor de la Etapa finala a concrsului aici:

http://www.concurs-euclid.ro/matematica.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A fost afisata lista cu participantii la Etapa finala: aici

Va rugam sa raportati nereguli ( daca exista ! ), sa va inscrieti cu taxa ( daca doriti ) si sa confirmati participarea pana in data de 12 Iunie 2014,
pe adresa pokastefan@yahoo.com
( postare din 31.05.2014 ).

Lista cu participanti la Etapa Finala 2014, in format Excel :

1) Participanti la Etapa Finala se vor legitima cu Carnetul de elev (- cu poza si viza la zi )

2) Codul de participant va fi mentionat pe lucrare alaturi de nume si scoala de provenieta a participantului.
............................................................................................................................................................................................................................

Ultimul apel privind inscrierea/participarea la ETAPA FINALA:

Au fost calculate ultimele medii de calificare pe clase (conf. regulament - top 15%):

Matematica:
 • clasa 1: 183
 • clasa a 2-a: 277
 • clasa a 3-a: 277
 • clasa a 4-a: 282
 • clasa a 5-a: 269
 • clasa a 6-a: 255
 • clasa a 7-a: 249
 • clasa a 8-a: 269

CALIFICATI DIRECT
Participantii la Concursul Euclid sa verifice pe site ca apar pe listele elevilor participanti - daca stiu ca au un punctaj cumulat cel mult egal cu cel afisat pentru clasa lor. (de ex apar probleme acolo unde numele nu este completat la fel sau codul de participant nu a fost completat ..). Ne pot semnala eventualele probleme prin formularul pus la dispozitie special in zona de clasament cumulat.

INSCRIERE CU TAXA
Elevii care nu au putut participa la toate etapele sau care nu au îndeplinit criteriile de mai sus, dar care doresc să participe la etapa finala, pot participa prin achitarea unei taxe, în următoarele condiţii:
 • Să aibă un total de cel puţin 180p din participarea la doua etape şi să achite o taxa de 50 lei.( valabil pentru clasele 2-8);
 • Să aibă un rezultat de cel puţin 90p din participarea la o etapa şi să achite o taxa de 100 lei.( valabil pentru clasele 2-8);
 • Să aibă un rezultat de cel puţin 95p din participarea la o etapa şi să achite o taxa de 50 lei.( valabil pentru clasa întâi);
Atentie! plata NU se poate face la centrul de evaluare! Trebuie facuta prin inscriere pe site + plata in prealabil.


OBS: inscrieri cu taxa si modificari pe listele de participanti se pot face pana cel tarziu joi - 12 iunie . (postat 11 Iunie 7:00 am)

Estimam acum ( 17:45) ca in mai putin de o ora o sa afisam rezultatele ( preliminare ) !

( 18:53)
Eventualele contestatii se pot trimite pe adresa de email a organizatorilor pana cel tarziu Marti 13 Mai la ora 13.
Rezultatele finale ( dupa solutionarea contestatiilor ) se vor posta pe acest site in seara zilei de 14 Mai.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Etapa a III-a - Concurs Euclid -Matematica - 11 Mai 2014.

FESTIVITATEA DE PREMIERE pentru Etapa a II-a se va desfasura Joi - 8 Mai - ora 14:10,la Liceul Teoretic "Gheorghe Sincai", in sala 34, etaj I - pentru gimnaziu si liceu, si in sala 36- pentru ciclul primar, ocazie cu care finalizam inscrierile pentru Etapa a III-a.

Detalii privind organizarea si desfasurarea Etapei a III-a se gasesc pe pagina Etapei a III-a (11 Mai 2014) : aici.
Pe pagina Etapei a II-a sunt postate Rezultatele Finale - dupa solutionarea contestatiilor.

La Cj100 Etapa a II-aE - Limba Romana se sisteaza. Motivul: incercarile indelungate si repetate de a gasi un coleg din scoala ( sau de la alte scoli ) care sa preia organizarea concursului au ramas fara rezultat.

(Sunt în imposibilitatea de a ma ocupa de organizarea acestei etape din motive de sănătate. Mulțumesc pentru înțelegere, Stefan Poka - postare din 5.III, ora 9:20)
=======================================================================================================================================================

0) Sunt postate subiectele si baremele aferente Etapei a II-a (2 Martie) pe pagina SUBIECTE SI BAREME.

1)Am reusit de fiecare data sa postam rezultate preliminare in ziua Concursului; speram ca asa va fi si azi - 2 Martie .
2) Rezultatele Preliminare se gasesc pe pagina Etapei a II-a !
3) Rezultatele sun afisate si pe hol in dreapta, la intrarea din curte, la L.T. "Gh. Sincai"..( Avizierul de afara e ocupat pentru Olimpiada Engleza si Simulari Bacalaureat ) ( 2 Martie, ora 20:06 )

Etapa a doua a Concursului EUCLID- Matematica se va desfasura in 2 Martie 2014

Informatii suplimentare pe pagina - Etapa a II-a-Matem.(2 Martie - 2014).

Reprogramare data concurs - Etapa a II-a - Matem. - 2 Martie 2014 ( actualizare din 29.01.2014)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Festivitatea de Premiere aferenta Etapei I la Concursul Euclid - Matematica va avea loc Joi, 23.01.2014 , ora 14:10 in sala 34, etaj I, la Liceul Teoretic "Gheorghe Sincai".

Se vor inmana si diplomele pentru profesorii/invatatorii elevilor premiati, pentru profesorii supraveghetori/corectori.

ANUNŢ AMÂNARE DATĂ CONCURS

Anunţăm toţi concurenţii şi colaboratorii că etapa a doua a CONCURSULUI NAŢIONAL DE LIMBA ŞI LITERATURA ROMÂNĂ EUCLID va fi reprogramată în data de 15.03.2014, în locul datei de 25.01.2014. Schimbarea are loc în urma solicitărilor primite din partea multor centre de evaluare, deoarece este o perioadă aglomerată.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

La Liceul Teoretic " Gheorghe Sincai" se va organiza si Etapa a II-a a concursului Euclid - Romana. Data de desfasurare a concusului Euclid- Romana este reprogamata pentru 15 Martie 2014.

Toate informatiile privind inscrierea, participarea, repartizarea in sali, etc, se vor posta pe pagina acestui site: Lb. Romana - Etapa a II-a.

Informatii suplimentare gasiti aici : http://www.concurs-euclid.ro/romana

La Cj100 Etapa a II-a- Limba Romana se sisteaza. Motivul: incercarile indelungate si repetate de a gasi un coleg din scoala ( sau de la alte scoli ) care sa preia organizarea concursului au ramas fara rezultat.
( Din motive de sanatate nu ma pot ocupa de organizarea concursului. Multumesc pentru intelegere, Stefan Poka )
Fapt consemnat si pe site-ul central :
http://www.concurs-euclid.ro/romana/centru/CJ100

Pentru desfasurarea in conditii optime cat si pentru transparenta modului in care se desfasoara concursul, colegii care au elevi inscrisi in concurs sunt rugati sa se ofere (contracost) la activitatile de supraveghere si corectare ! Va multumim anticipat ! (postare 4.XII.ora 4:30)

Se vor oferi si diplome de organizator celor care participa la activitatile de supraveghere/corectare.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cu mare bucurie adresam felicitari celor care au obtinut rezultate deosebite la Etapa finala 2012 - 2013 a Concursului National Euclid !

Multumiri tuturor ( parinti, profesori, elevi, administratie, isjcj , etc,...) care, intr-un fel sau altul, au fost implicati in desfasurarea in bune conditii a concursului la centrul nostru de testare!

( Am deschis o pagina noua pentru Etapa I - (2013-2014) )Diplomele (pentru elevi & profesori), medaliile (si premiile pentru clasele I -VIII ) aferente Etapei a III-a, inclusiv cele nepreluate la Etapele anterioare, pot fi ridicate, de cate un reprezentat de la fiecare scoala participanta la concurs in cursul zilei de luni 17 Iunie (2013) de la L.T. "Gheorghe Sincai" in intervalul orar 7 - 17, spre a putea fi inmanate la festiviatea de sfarsit de an scolar. Persoane de contact : Valeria Matis (valimatis@ahoo.com)si Stefan Poka (pokastefan@yahoo.com)

(anunt postat in 13.06.2013, ora 7:00)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETAPA FINALA VA AVEA LOC IN DATA DE 8 iunie 2013 !

Lista cu elevii calificati in Etapa finala la CJ-100 : (3 Iunie , 6:09).

Intrarea participantilor ( vezi lista de mai sus ) in sali se face incepand cu ora 8:30. Concursul incepe la ora 9:00.

Listele cu repartizarea concurentilor in sali vor fi afisate in holul de la intrare, in dimineata zilei de 8 Iunie .

(postare 3 Iunie)


Timp ramas pana la startul Etapei Finale a Concusului National EUCLID 2013 :


Va rugam sa urmariti daca, in conformitate cu rezultatele obtinute la cele trei Etape, va regasiti sau nu pe lista participantilor la Etapa Finala!

Orice problema poate fi semnalata prin formularul pus la dispozitie aici : http://www.concurs-euclid.ro/clasament

Elevi participanti cu taxa gasesc informatiile dorite aici: http://www.concurs-euclid.ro/participantitaxa

Data limita pentru corecturi si inscrieri cu taxa este 31 mai (2013)


Vom afisa din timp aici ora si salile in care se va desfasura Etapa Finala la Centrul de Testare de la L.T. "Gheorghe Sincai"

(postare din 27 Mai, 2013)

Lista participantilor la Etapa finala , centrul CJ 100 (La data de 29-Mai-2013, ora 18:40) :http://www.concurs-euclid.ro/participantifinala


Informatii privind desfasurarea/regulamentul Etapei Finale, : aici
INFORMATII DE ULTIMA ORA PRIVIND DESFASURAREA ETAPEI FINALE, :AICI
(postare din 8 Mai 2013, ora 17:50)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Etapa a 3-a va avea loc in data de Duminica 21 Aprilie 2013

Intrarea elevilor in sali se face incepand cu ora 8:30

Concursul incepe la ora 9:00.


Timp ramas pana la startul etapei a III-a, 21.04.2013.
Mai multe detalii privind organizarea si desfasurarea etapei a III-a, sunt pe pagina " Etapa a III-a (21.04.2013) !

A fost afisat tabelul pentru repartizarea in salile de concurs (19:55, 20.04.13)

ESTIMAM AFISAREA REZULTATELOR PE SITE, MAI DEVREME DECAT DE OBICEI !

Rezultatele inainte de depunerea si solutionarea contestatiiilor se gasesc pe pagina Etapei a III-a .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FESTIVITATEA DE PREMIERE PENTRU ETAPA A II-a , VA AVEA LOC IN DATA DE 17 APRILIE LA LICEUL

TEORETIC "GHEORGHE SINCAI'' , ORELE 14.


Pentru generarea unei legitimatii de concurs, cititi anuntul de pe pagina Noutati.

Daca ati participat la Etapa I, va rugam sa aveti asupra voastra legitimatia de concurs; o puteti folosi pentru a fi identificati !

Aveti mai jos repartizarea pe sali la Concursul de maine! Ordinea in care veti ocupa locurile in sala va fi mentionata pe lista afisata la intrare in sala!
Mult succes ! (postat la 2.02.2013, orele 18:30)

Festivitatea de Premiere pentru Etapa I, va avea loc Marti 29 Ianuarie la L.T. "Gheorghe Sincai ". Ramane sa anuntam sala si ora! (postat 24.I) Ora inceperii festivitatii : 14:10, sala 34 Etaj I, pentru clasele V-XII si sala 36, etaj I, pentru clasele I- IV .


Etapa a II-a se va avea loc Duminica 3 Februarie - 2013 !

=


=

Ora de incepere a concursului - pentru Etapa a II-a - , este 9:00 ! Accesul elevilor in sali se face incepand cu ora 8:30 ! Verificarea identitatii concurentilor se face pe baza canetului de elev ( cu viza valabila si poza) si/sau carte de identitate !

Pentru desfasurarea in conditii optime cat si pentru transparenta modului in care se desfasoara concursul, colegii care au elevi inscrisi in concurs sunt rugati sa se ofere (contracost) la activitatile de supraveghere si corectare ! Va multumim anticipat ! (postare 29.I.ora 6:30)


Confirmarea inscrierilor se face odata cu achitarea taxei de particitare (20 lei) la oricare din membri Catedrei de Matematica de la L.T. "Gheorghe Sincai", data limita fiind 31.01.13.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lista cu elevii inscrisi la Etapa a II-a 2013, pana la data de 31.I.2013 :

Va rugam sa verificati corectitunea datelor inscrise, de la nume pana la achitarea taxei, si sa ne semnalati eventualele erori ! Va multumim !

.................................................................................................................................................................................


Elevii din clasa I pot participa la concurs începând cu etapa a II-a !


Etapa a doua a concursului are lor duminica, 3 feb 2013. De la aceasta etapa va participa si clasa I.(postare 17.XII)................................................................................................................................................................

17.11.2012 este data de desfasurare a Etapei I - an scolar 2012 -2013 !

......................................................................................................................................................................................................

Rezultatele sunt si aici : (postate in 17.XI la 21:35 )

Ordonarea si consemnarea premiilor se va face dupa solutionarea contestatiilor !
Contestatiile se pot depune ( inclusiv online ), pana cel tarziu luni 19.XI.2012, orele 15.
Lista cu rezultatele finale - de dupa solutionarea contetatiilor - va fi postata cel mai tarziu in dimineata zilei de miercuri - 21.XI.2012 !

Lista cu rezultatele finale : ( postate in 20.XI, orele 20:14)


Cei care ati realizat un puctaj de cel putin 95p , sunteti invitati sa va promovati succesul pe : http://www.concurs-euclid.ro/poze/etapa1
Felicitari din partea organizatorilor concursului !

Imagini de la Etapa I (17-XI-2012) a concursului EUCLID !
In cazul in care doriti sa adaugati/eliminati imagini la fisierul de mai sus, va rugam sa va faceti cunoscuta intentia !

Link catre album cu pozele din fisierul de mai sus, : aici
Ora de incepere a concursului este 9:00 ! Accesul elevilor in sali se face incepand cu ora 8:30 !

Verificarea identitatii concurentilor se face pe baza canetului de elev ( cu viza valabila si poza) si/sau carte de identitate !

In seara zilei de azi ,17 XI. 2012, vom face estimari asupra datei/orei la care vom afisa rezultatele Etapei I -17.XI.2012 !

Rezultatele se vor afisa mai intai aici - pe site - pe pagina "Afisare Rezultate " !


( nu e nevoie sa veniti la avizierul de la "Gh. Sincai" !)
-..................................................................................................................................................................................................................................
Taxa de inscriere/participare la concurs este de 20 lei si poate fi achitata pana cel tarziu 12.XI.2012 la secretariatul Liceului Teoretic "Gh. Sincai " . Listele pentru inscriere trebuie sa contina numele-prenumele cocurentilor, scoala de la care provin, clasa (pentru liceu si optiunea M1 sau M2) si numele profesorului de la clasa. (postat azi 29.X.2012)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pentru ciclul primar inscrierile se pot face pana in data de 14.XI.2012 , ora 15. La secretariatul Liceului, odata cu inscrierea, puteti opta pentru achizitionarea unei culegeri dintre cele anuntate pe Pagina Ciclului Primar. ( postat azi 7.XI.2012 )

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Profesorii/invatatorii de la scolile la care participarea elevilor de la vreunul din ciclurile primar/gimnazial/liceal este mai mare de 25 elevi, sunt rugati sa-si anunte/ofere disponibilitatea de a participa la supraveghere si/sau corectare. Va multumim ! (postat 30.X.2012)


Esti elev in clasa a V-a , a VI-a, a VII-a sau a VIII-a, si doresti sa te pregatesti pentru Concursul National EUCLID ?


Daca da, poti da click aici , apoi pe Pregatire Concursuri, dupa care iti faci cont ( in caz ca nu ai deja ! ), apoi de la Administrare Curs ( coloana din stanga !) dai click pe inscrie-ma la cursul acesta, apoi urmeza click pe Enrol me, dupa care click pe Testul pentru clasa a V-a/ Test pentru clasa a VII-a, si ... Succes ! Cea mai mare nota (de la fiecare clasa ) va fi premiata cu participare gratuita la concursul din 17.XI. Confirmarea faptului ca ai fost cel mai bun la test se face in ziua concursului ( inainte sau dupa concurs ) cu un test cu acelasi grad de dificultate(15 minute !) la care nota minima trebuie sa fie cel putin 8 . Raspund (si va ajut ) la eventualele probleme privind logarea pe edu.moodle.ro, doar pe acest site sau pe http://edu.moodle.ro/
(postare 8.XI. 2012)

Profesorii / invatatorii elevilor cu premii sau mentiunii la Etapa a III-a sunt rugati sa ridice diplomele si medaliile ( de la L.T. " Gh. Sincai " incepand cu data de Luni 11.06.2012 ) pentru a le fi inmanate elevilor la festivitatea de sfarsit de an scolar ! Va multumim pentru intelegere !


Rezultate Euclid etapa a III-a, 05.05.2012, ora 18:49

CONTESTATIILE SE PRIMESC PANA MARTI , 08.05.2012 , ORA 13


Rezultatele finale (dupa solutionarea contestatiilor)


Rezutatele sun aici :

Inscrierile pentru Etapa a III-a ( 5 Mai -2012 ) se fac in perioada 23 - 30 Aprilie !

Preferam incrierile facute la nivel de scoala (facute de invatatori/profesori) , dar acceptam si inscrieri individuale ! Va puteti inscrie foarte simplu daca va deschideti mai intai un cont pe acest site, apoi dati click pe Members, apoi click pe numele unuia din organizatorii membri (pokastefan sau nicoletaciocan) si trimiteti mesaj cu numele , scoala,clasa si invatator/profesor ! Veti primi confirmarea inscrierii de indata ce ati achitat taxa de inscriere ( organizatorilor sau la secretariatul Liceului ) !
Va asteptam si va dorim succes !
Gasiti pe site in timp util toate detaliile privind desvasurarea concursului ! Va rugam sa nu sunati la secretariatul Liceului pentru astfel de informatii !
Se pare ca vom avea zi libera in 30 Aprilie ! Inscrierile se sisteaza in 30 Aprilie, iar pentru achitarea taxei de inscriere data limita este 2 Mai !

Ora de incepere a concursului ( pentru Etapa a III-a ) este 9:00 ! Accesul elevilor in sali se face incepand cu ora 8:30 ! Etapa a III-a se va desfasura in salile 16, 29, 30, 31, 34 si 36 de la etajul I.LT_Sincai_P1160667.JPG250px-Euklid2.jpg


Pentru a va deschide un cont pe acest site dati click pe butonul "join" din dreapta sus!

-user name : numeprenume (din motive lesne de inteles!)
- atunci cand va creati un cont, la intrebarea , Make a wiki ? , bifati/lasati raspunsul : NO
- Odata ce v-ati creat un cont, veti putea sa:
- adugati continut site-lui
- sa participati la forumul de discutii
- sa folositi sistemul de e-mail (generat automat de site) pentru a contacta pe oricare dintre membri site-lui
- sa va inscrieti la concurs, sau (in caz ca doriti) sa faceti contestatie la rezultatele afisate online intai, etc...